NIEUW

Duo Single Diners

samen met vriend of vriendin vernieuwend speeddaten in Breda

Speeddate – Breda – 8 okt – 22-35 jr.

Koop hier je ticket
Beschikbaar
Wachtrij

Algemene Informatie

Datum: 2021-10-08 19:30:00

Leeftijdsgroep: 22-35 jaar

Provincie: Noord-Brabant

Locatie: Restaurant Bouvigne Paradijs, Bouvignelaan, Breda, Nederland

Koop hier je ticket

2021-10-08 19:30:00Restaurant Bouvigne Paradijs, Bouvignelaan, Breda, NederlandRestaurant Bouvigne Paradijs, Bouvignelaan, Breda, Nederland

SPEEDDATE BREDA Speeddaten in Breda is altijd gezellig. Tijdens de speeddate Breda spreek je 15 tot 20 singles onder begeleiding van onze Search4Love hostess, zo ontmoet je een hoop verschillende mensen. De incheck start om 19:30 uur en je krijgt bij binnenkomst een welkomstdrankje en vervolgens krijg je een korte en duidelijk uitleg waarna om […]

SPEEDDATE BREDA

Speeddaten in Breda is altijd gezellig. Tijdens de speeddate Breda spreek je 15 tot 20 singles onder begeleiding van onze Search4Love hostess, zo ontmoet je een hoop verschillende mensen. De incheck start om 19:30 uur en je krijgt bij binnenkomst een welkomstdrankje en vervolgens krijg je een korte en duidelijk uitleg waarna om 20:00 uur het speeddaten in Breda van start gaat.

Je hebt steeds een date van 4 minuten waarna je vervolgens doorschuift naar de volgende speeddate. Tussendoor zijn er een aantal korte pauzes en komen we langs met hapjes. Na elke speeddate geef je op je speeddate kaart aan of er wel of geen klik was.

Speeddaten Breda bij Bouvigne

Aan het einde van de avond krijg je de uitslag met je matches (als er een wederzijdse klik is) en rond 22:00 uur eindigt het speeddate Event en kun je nog gezellig na kletsen en wat drinken. Nog vragen?, check de veel gestelde vragen.

Het wordt zeker een gezellig avondje uit!

Bij speeddaten in Breda met Search4Love krijg je:

  • De beste prijs voor je ticket
  • Niet goed, geld terug garantie!
  • GRATIS welkomstdrankje en diverse hapjes
  • De mooiste en gezelligste locaties
  • Professionele begeleiding door onze hostess
  • Dezelfde avond al je match uitslag
  • Gratis annuleren mogelijk